Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag eller tisdag

Gigantiska schaktmaskiner
blinkar olycksbådande
Massor av sediment
är på väg att forslas bort

Det är måndag eller tisdag
Mina minnen kommer
jämnas med marken
om det fortsätter så här

Rädda sig den som
räddas kan, jag ber i panik
schaktmaskinernas förare
om några dagars respit,

tid nog för att finna
en extern hårddisk
där jag kan göra en
backup på mig själv




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 112 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-06 17:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om det inre skeendet, den psykologiska touchen. Snyggt!
2021-10-11

  Solstrale VIP
Janvi behöver ta hand om oss. Din dikt belyser konsekvenser och du formar klockrena sentenser!
2021-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten