Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är...

Jag vinkade med handen, varför det? Jag tror att hon förväntade sig det.
Jag sade orden, varför det? Han sade så, det måsta vara en bra sak att säga.
Jag hoppade, varför det? De andra gjorde så, bäst att följa med.
När de frågade vem jag var svarade jag;
- Vem tycker ni?




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP