Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det bara dök upp inom mig.


Pyramiden



lukten av persika
framkallar allt
gör så att minnena slår ut
som rosorna ståtar
i paradiset

instinktivt söker jag hans tunga
men jag hittar den aldrig
i din mun




Övriga genrer av R4ikirI
Läst 578 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-07-28 15:29



Bookmark and Share


  Sanchez
uff, det här var ett slag under bältet tstststs, fast vackert
2007-01-18

  Robert W
hård text.
känns verkligen. brutalbra.
2006-11-03

  Nilla E
Shit den här var ju skitbra!
(konstruktivt är verkligen mitt förnamn haha)

Men den är grymt mitt i prick.
och från och med nu tänker jag lägga dig som vän så jag håller koll på dig ;)
2006-09-16

  Joakim P Udd
story of my life
2006-08-05

  john ekström
Har jag förstått denna rätt, du kysser en annan som inte är den du trånar efter? håller själv på med en sådan dikt ivf..

Fin dikt du har skrivit.
2006-07-31

  Jessica Ebbesson
Två redaktionens val på raken..GRATTIS! *imponerad*

Tycker mycket om slutstycket!
2006-07-28

    Jonathan Lindfors
Mycket bra :)
Och redaktionens val igen! :O imponerad!^^
2006-07-28

  Christer Eriksson
förlåt tungan en person munnen en annans.. så menade jag.. tror jag..
2006-07-28

  Christer Eriksson
gillar den här dikten då jag antar att munnen tillhör en person och munnen en annans.. snyggt..
2006-07-28

  harmoonia
Skönt skrivet! Gillar det!
(Brukar bli bäst när det bara dyker upp!)
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI