Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart ska jag utbilda mig i hur vården ser på ordet psykos och hur den gestaltar sig.


Min egen tolkning..

Efter tidigare möte med psykläkare/forskare
så är dennes förklaring nu så enkel att förstå
"Det är fel i huvudet, signalerna går alldeles
för snabbt och krockar med varandra? Eller?

Därför måste man tvingas att ta medicin och
då speciellt dennes läkares/forskares Abily5
eller vad den nu heter, den som får en att bli
klar och hög av klarhet, så snabb i tanken och
vem vill inte ha en super skärpt-hjärna, så säg.

Ge dessa tabletter till Militären, om de somnar!

Då är Zypr bättre, den får en att sova ett dygn
och sen funkar inte signalerna i hjärnan mera
känns det som och kroppen blir så snabbt stor
och vad de gillar denna viktuppgång på psyket.

Då är man normal sen.

Det var så jag förstod hur slöa de måste vara
signalerna i hjärnan, fast mina är lagom nu..

Utan medicin?

Ja, det är så att jag är snabb som person i tanken.

Och de som är deprimerade trivs ju i min närhet
så mycket energi jag alstrar, något de drar till sig
därför är det viktigt att åka kommunalt, där blir
man lugnare och de där signalerna i hjärnan ger
en lagom rytm i min kropp, som börjat vibrera...

Sätt en stämgaffel på huvudet och ni får veta det.

Svaret?

Ja.

Vad är en psykos i min egen konst?

Om verkligheten är farlig och hotfull mot en
under en längre tid, söker man sin utväg upp
ini en själv och i det en utveckling i hjärnans
utveckling som ett sätt att skyddas mot hotet.

"Där finns inte någon verklighet, kanske inte
heller någon tid och allt blir tyst och kompakt
hjärnan slutar låta en tänka och känslor stärks
det vibrerar och vibrerar plötslig kan man höra
andra människor genom väggar, ljudsignalerna
och ta emot andras vibrationer, detta tillstånd..

som är just där, kallas de att befinna sig i psykos?

Ett ställe i medvetandet som är övernaturligt?

Jag uppfattar det att det är ovanpå verkligheten.


Nu har jag lärt mig att mitt utrymme är större,
att jag har en sådan overklig plats i mitt huvud
och att hela jag vibrerar i min röst, sångrösten.

Är mina signaler stressade i mitt huvud?

Ska jag ta medicin för att sluta vibrera?

Eller är jag utvecklad i mitt psyke av allt som hänt?

Psykos, snart ska jag utbilda mig i vad en psykos är.

Min egen tolkning: Ett tryggt land att ha båten på.


Tack för er läsning
tycker också det här är tröttsamt.




Nej, det är riktig utbildning, inget annat!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP