Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är dina ögon tomma

Vem är jag
Utan speglarna i dina ögon.
Vart är jag på väg
När handen som lett mig släppt sitt tag.
Vad är livet
Om glädjen drunknat i ett sorl av tankar.
Jag vänder på steken
Varför är dina ögon tomma
När du inte längre kan se mig
Tänk att min resa blir bättre
Om jag inte har en hand som drar mig tillbaka
När livet är som bäst
Lämnar jag tankarna till dig.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-06 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover