Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbärste

Du kisar mot mig när du viskar godmorgon
och ger mig en puss

jag drar täcket runt min nakna kropp och
ser din stänga dörren till badrummet

jag blundar och lyssnar till din sång

du vet väl om att du sjunger högt för dig
själv?

Du kokar te och jag minns hur jag alltid
önskat mig en man som skulle göra det

det smakar blåbär och du smakar kallt
och mjukt

du drar handen genom mitt hår och jag
vet om att jag är förlorad




Fri vers av Assia VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-04-12 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP