Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igår, idag, imorgon eller statiskt

så negativ var inte ungdomen
men det var den ändå då
varför är olika värderingar
aldrig lustfyllt i nuet
minnen är bara en sorg att aldrig få tillbaka
det som var
man hoppas alltid
vem vet om det är deterministiskt
eller vem råder över det





Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73