Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

organ

om jag donerar mina organ
oroar jag mig redan nu om de skulle duga




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-07 01:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
donerar mitt organ
gör en kvinna glad

:)
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73