Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

Ta min hand
Snälla du
Ta min hand
Om inte du vill
Vem vill då
Ta min hand
Rör min hud
Till spillo den går
Om du inte nu
Rör min hud
Andas min luft
Fyll mina lungor
Låt mina läppar
Utforska vad som är du
Låt mig nu
Smaka på allt som är du




Fri vers av Fulkultur
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-07 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur