Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Där framme någonstans bortom trädgränsen…

Som en
sen hälsning
innan mörkret
tar vid

Singlar de gula
löven ner

Några i taget

De omskakade
träden står kvar

Utan sin forna glans

Och rasslar torrt
och ödsligt

Sommarlekar
byts ut

Mot något mer
inbundet

Vi minns året
som var

Lite mer
för var dag

Det gamla
som ännu hänger
kvar

Det som om
inte länge alls

Ska vandra med oss
in i det nya

Vi ännu bara anar

Där framme någonstans

Bortom trädgränsen









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-07 08:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en fundering på den osäkra framtiden
2021-10-07

    Lena Staaf VIP
"De omskakade träden" som ändå tycks finna sig och inte fundera så mycket på vad som finns bortom trädgränsen. Fina,tankar!
2021-10-07

  Kungskobran VIP
Bortom trädgränsen, vad väntas där ? fantastiskt uttryck.
2021-10-07

  ULJO
Spännande tanke. Vad gömmer sig bortom trädgården och trädens gräns? Bara för fantasin att sätta dem gränserna.
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP