Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativ tid

 

 

- När börjar framtiden?

- Nu.

- När börjar framtiden?

- Nu.

- När börjar framtiden?

- Nu.

- När börjar nu?

- Nu.

- När börjar nu?

- Nu.

- När börjar...




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-07 09:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stanna tiden jag vill hoppa av Nu
2021-10-07

  Bodingen VIP
Stanna klockan så stannar även framtiden. Jodå.
2021-10-07

    Lena Staaf VIP
Kul text om förändring.
2021-10-07

  ULJO
Som väl är nu nu och inget annat.
2021-10-07

  Monika A Mirsch VIP
tid i kombination
med ord -
ack såå
besvärligt
Gillar din dikt!
2021-10-07

  Sparvögat VIP
Visa tankar från dig …
2021-10-07

  AiA Maria den fria


*ler*

Briljant!

Tack!
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP