Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känner du dig ensam?


kände mig ensam

gör som jag:
skriv in ordet vän 

i poeter-sidans "sök"

och jag kollade: hittade en hel massa

vän(ner)

 




Övriga genrer av Monika A Mirsch VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-07 10:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Smart metod, ska genast testa :)
2021-10-09

  Monica Lindgren
Varmt och sympatiskt. Bedårande bilder! (De är våra bästa vänner...)
2021-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
det är något särskilt med poetvänner - tack för påminnelsen!

2021-10-07

  Maria Sundelin VIP
Bra idé
Kramar
2021-10-07

    Sefarge VIP
Tack för "enkel"men stor erinran!
Tänk va skönt att ha en Vän
och att slippa ett O-
där framför
Ordet!
;)
2021-10-07

    Lena Staaf VIP
Vännerna finns där man minst anat det.
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP