Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sitter på mitt rum och lyssnar på salsa

jag sitter på mitt rum och lyssnar på salsa medans 

sjuksystern utanför dansar vid sin medecinvagn och 

 

sprider glädje hon är full av energi och glädje det

smittar mitt sorgsna hjärta och får det att spritta 

 

och slå igen för glädjen som har legat dolt på

djupet med locket på men musiken flödar och lyfte  

 

upp mej ur det hål som jag satt i för första gången 

på länge känner jag att jag lever igen utan stenar 

 

i mot oke och det känns så underbart tack snälla 

sjuksyster det var den bästa medecin jag kunde få 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-07 14:13



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Det är de små detaljerna som gör det!
2021-10-07

  Solstrale VIP
Det var dansant och elegant!
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten