Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lära sig från början

I ungdomen borde alla människor
få lära sig något om livets betingelser
och få lära sig något om vad konsekvenserna innebär
om man inte tänker på vad ens görande och låtande
kan innebära för andra




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-07 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP