Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ SAKNA-den ~~~~~~~

 

 

 

Tanken på dig

väcker saknaden

minner om allt vi:et inte var

vet att du saknar illusionen av oss

 

jag var aldrig den du trodde dig se

 

din spegel reflekterade delar

i mig värda att se

 

Bakom saknaden

finner jag längtan

efter mig själv

allt jag är

 

oavsett

andras

tankar

o val

 

Lev!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-10-08 00:30



Bookmark and Share


  karenina VIP
Starka känslor som såras och vittrar sönder men ur smärtan kommer en ny insikt och längtan efter att finna sig själv, sitt sanna jag. Fint och hoppfullt!
2021-10-10

  bumerang

Din dikt talar mäktigt. Om vad som viktigast är. Bakom illusionerna.
2021-10-09

  Susen VIP
'Bakom saknaden finner jag längtan
efter mig själv allt jag är'
Att kunna vara sig själv i en relation, en viktig ingrediens
2021-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en relation som brast.
2021-10-08

  Öknens Ros VIP
Kärlek är något av illusionernas mästare, den förför och bedårar, tills illusionen spricker.
2021-10-08

  Sparvögat VIP
Jag känner så väl igen mig i orden som faller från din penna…
Mycket bra och med stor insikt tecknar du tankar om att se det man vill se men som bara vilar i en föreställning!
2021-10-08

  Koloristen
"jag var aldrig den du trodde dig se"

Att älska sin egen föreställning om en person äro icke nödvändigtvis som att älska denna person, såsom den är. Så läser jag denna rad.
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria