Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyltarens visa

Jag är en snyltare ja
käkar sylt vareviga da
Kom hit din lilla skit
titta hit
för dig skall jag bedra
för jag är en snyltare ja





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-07 17:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Snyltare är inte roliga men blir ofta utan inbjudningar till kalaset nästa gång.
2021-10-08

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text om personer man inte vill ha i sin närhet.
2021-10-08

  Feliaxel VIP
Finns tyvärr en del sådana
Bra beskrivning av dessa i visan
2021-10-08

  ULJO
Bra där
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP