Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkittling

Bland löven rör sig

kittlande pärlefnitter

Hjärteglädjelek




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-07 21:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hjärteglädjelek blev Jättejärnek, löven från eken är med i leken... Träffsäkert fångat av dig!
2021-10-09

  BenGust VIP
Sprittande droppar på Brittsommardag.
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP