Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Reflektioner över måleriet av imorgon, steg 1


Kritiskt konstruktiva hellre än färgblinda

Om vi är mer ljusberoende än formberoende
Om vi är mer kontrastkåta än färgsprakande
Om vi är mer uppfinnare än slipade esteter

Återstår att se




Övriga genrer av Horace
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-07 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace