Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Reflektioner över måleriet av imorgon, steg 2


Grunden i måleriet är ditt seende

Om nödvändighet och möjlighet i mig förenas
Och det klibbiga blir lystet torrt utan sprickor
Kommer du och ljuset fullborda mitt arbete

Tillsammans lär vi oss att se, underverket




Övriga genrer av Horace
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-08 16:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
Ögon för det vackra att fullborda på en duk
2021-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Hanna påstår att känner hon, en kvinna som är döv målar kon, målar ibland av en get eller hund, sådär tillbringar hon en bra stund, räknar nog i sekunder en miljon...
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace