Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven rakt av nu i mobilen till tonerna av Daniela Rathanas låt "Full av mig själv" - nyss


Fullmåne-repliker

Du är en sån som bryr dig om det är fullmåne i morgon
Ser detaljerna och charmen med att vara romantisk
Och vi pratar om egenskaper vi söker i en partner och du säger: "Det där är jag, det där är jag på alla punkter, baby"

 

Så vi sitter i bilen, med te i knät
Och du säger: "please, var i nuet
Fly inte genom att svamla
Kommunicera med mig här och nu
Nu är nu, inte sen"

 

Och jag skruvar på mig
Vill inte gråta
Men du vill in under min hud
Se mitt djup och förstå mig bättre

Frågar varför jag växlade uttryck, nära till tårar 
Och jag säger: "ååh näääj
Ååh nääj, jag kan inte släppa
Inte lätta mitt hjärta för då, då lättas allt"

 

Du och jag tar toner, toner i
i miljoner, talar i gåtor men blir bara rikare
Om jag är fattig på ord så känner du mer
Du frågar: "blir du uttråkad om vi bara är tysta?"
"Snäll var bara tyst, jag gillar dig bäst så
När du inte flyr genom pladder
När du ser på mig, när dina bruna ögon lyser så där, så som du tittar på mig nu"

 

"Kommunikation
Kommunikation
i en relation
Kommunikation
Och andlighet
Det är det jag jobbar på med dig"

 

" Så nu har vi kallpratat"

"Du berättade din host-historia
Och jag min blodiga historia"
(Mensen i morse när jag sprang ner för trappan och Aron satt där!!!
Pinsamt, pinsamt, pinsamt)

 

"Det är det vi gör nu
Kommunicerar på ett andligt plan
Så nu har vi gjort det, nu har vi kallpratat
Och nu kan vi gå in på djupare saker
Under den där ytan"

 

Och jag råkar skratta, sorry, mest för hur du
sade det så här bredvid mig i bilen utanför huset och jag plutar med munnen, lutar mig fram, ber om en kyss, för "du är gullig nu" och du bara erkänner ler lite
självsäkert och säger:

"Ja, det är det jag gör
Ibland säger jag bra citat
Men du får inte ta credd för det nu"
För ja, jag vet du kommer att ha med det här i en dikt nu"

 

Och jag känner mig skyldig,
Extremt myndig
Yes, ungefär som att du är ett kändisbarn

Växer upp och exponeras i rampljuset
Och jag borde ta ansvar, ta ansvar för din framtid
Men du är en sån som bryr dig om
Det är fullmåne imorgon
Om månen är vacker
Om havet har vågor
Och livet i skuggor och mat och kakor
Och du säger att det där är jag på alla punkter"

När jag säger vad jag söker i en partner
Skickar mig länkar på recept och event
Enkäter
På messenger
Hur en partner inte för kika på serier ensam
När vi börjat se serier ihop

 

Kommunikation
Kommunikation
Ooh Kommunikation
Du och jag tar toner, toner i miljoner
Och jag är bäst tyst när vi ser på varandra




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-08 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP