Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kan jag ta emot dig

Ensamhet som en trygg plats
Under alla mina känslor och tankar
En ren plats att möta mitt yttersta på
Min helhet som en frihetens mantel att
Uppnå och svepa omkring sig, erövrades




Fri vers av Horace
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-08 06:43



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Vacker
Vetskap
Kraftfull
Riktning
Berikande
Tack-Sam-het



Tack!
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace