Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att andas


Andas

Andas in
Andas ut
Andas in
Andetagen tar slut
Likt en andades krumelur, så sitter jag där vid din dörr
Och undrar vem är jag?
Varför andas jag?
Varför skulle någon vilja ha en som jag?!

Andas in!
Andas in!
Andas in!
Kollapsar för att jag aldrig andades ut...




Fri vers (Fri form) av Patrik Dahlqvist
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-10-08 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Dahlqvist
Patrik Dahlqvist