Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat stänger ingen dörr

Till alla er som jag har mött,
de minnena har aldrig dött.
Jag bär dem inuti
och minns allt som var vi
när livet gick i rosenrött.

Till alla er jag kände förr...
Ett hjärta stänger ingen dörr.
Det väntar på er än
Vill träffa er igen!
Och bär er alla innanför.

Ref//
Vårt liv är bara som en flamma.
En låga som snabbt brinner ut.
Vi blir aldrig mer desamma...
när vår resa här är slut.

Till barnen som jag älskade...
De barn som jag var kväll lade
och höll intill mitt bröst
när de behövde tröst...
för livet de sen själv valde.

Till vännerna som jag har haft.
Ni gav mig alltid mera kraft
att kämpa lite till.
Det blev sen mitt sigill,
en styrka byggd på viljekraft!

Ref//
_______

Till alla er som än finns kvar
och värnar om den tid vi har.
Jag älskar er för det
och hoppas att ni vet,
att jag ej er för givet tar!

Till alla er som har gått bort...
Vårt jordeliv är alltför kort.
Men jag tror vi ses
och att det medges
av änglar som ger sin eskort.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-08 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP