Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria fröjder


att se en nöjd kvinna i ögona
är sann fröjd för ens entitet
när hon har allt

att se en lustfylld kvinnas blick
är extasiskt i sin bara skepnad
när hon vill ha mer

att se en njutningskvinnas anlete
är att se paradisets befruktning
när hon får mer























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-08 18:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sensuellt och erotiskt.
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP