Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstets vilda

 

Stunden då jag ser dig

komma

tiden då jag väntat

är förbi

mitt hjärta hämtar

sina slag

ur bröstets vilda.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-08 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den passade för mig att sjunga, fin rytm i stavelserna!
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP