Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva poesi är utmärkt terapi

Att börja skriva poesi
år ett utmärkt sätt
att få skingrat
sina deprimerande problem




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-08 20:04



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rätt vännen ,
Jag skriver poesi när jag är glad , ledsen eller deppig . Då kommer det ut på detta sätt.

Önskar dig en fin dag!
Soligajag_1
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP