Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 september 2021


Lid och dö om du vill leva livet

En person med hat
är bara en broder
som inte vet vem han är.

Älska honom nog
att visa vägen tillbaka,
precis som du hade önskat,
innerst inne,
att en broder gjort
om du var lika vilse.

Döm inte en broder
för det misstag han begår,
berätta bara om den rätta vägen
och låt honom fortsätta
på den väg han går.

Valet gör foten,
men det vi kan göra
är att peka åt rätt håll,
riktningen väljer han själv.

Lid och dö
om du vill leva livet,
för den som frågar dör
när svaret kommer.

Insikten återuppstår.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-10-08 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP