Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån särskild

Nån särskild
Inte är jag det
Men ibland
För en stund
Ville jag vara det




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-09 07:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt.
2021-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mycket om din dikt.
Precis så här kan man tänka -
i korta fraser.
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP