Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i kaos

Står ser ned

Långt borta

Försöker sortera

packa lämna allt

Gå vidare

Klarar inte vara mitt i kaos

Röran får blicken sucka

Ordna upp igjen

Gå få en ny chans

Fylla på med fred och ro

Se längre fram

Det finns en utväg

Öppna dörren

Din egen väg väntar utanför




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-09 10:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Är inte kaos granne med förtvivlan, dock ingen fara för här finns ju frid å ro!
2021-10-09

  alicja lappalainen VIP
EN STUND NÄR MAN TAR BESLUT. BRA FÅNGAT
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP