Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå på tå

Skyndar långsamt fram

Vet inte mål och mening

Vad som sker

Vill inte veta

Går på tå fram

Nyfiken

Lägger allt bakom

Blickar fram

Se en slags oas

En framtid

Där allt blir lättare

Hoppfullheten

Lägger en dimslöja runt

Löser upp

Friheten blir större




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-09 10:48



Bookmark and Share


  Niliboy
Du talar om uppbrott!? Hoppas det går dig väl!
2021-10-09

  alicja lappalainen VIP
ATT LÄMNA DET MAN INTE TRIVS MED OCH BÖRJA PÅ NYTT.
"En framtid

Där allt blir lättare"
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP