Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholistens bästa vän

Du är min allra bästa vän
När nerverna spökar så är du där
Och varvar ner dem med själslig ljuv
När jag låter osäkerheten hindra mig
Så ger du mig det självförtroendet som krossar dess hinder
När jag lider av dåliga dagar så är du där
Med sympatin som renar stressen bort
När jag känner mig övergiven v världen är du där
Med vänskap som värmer mig från ensamhetens kyla
När jag hemsöks utav livets råhet är du där
Med kamratskapet som hjälper mig uthärda den
När sorgen fördunklar mina tankar så är du där
Med ljuset som skiner upp humöret även i den mörkaste tiden
När drömmar sviker mig så är du där
Med hopp i den annars hopplösa tillståndet
När människor är så falska och tenderar att överge en så är du där
Med lojalitet som är vid min sida i all evighet
Ty du är min bästa vän
Min käraste vän alkohol




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-10-09 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP