Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kväll

 

Jag är stolt

i din närhet

 

Jag är ödmjuk

Inför din kärlek.

 

Jag är kvar

i din morgon

 

Jag är alltid med

om din kväll.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-10-09 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP