Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skådespel mot bleka skyar


Att sväva av i subatomaritet
och kvantvågor
är en overklighet så ofattad
som alltet och intet egentligen är,
utan avståndsstegets skissade corpus;
utan oformlighetens svepningar
av form

Och all den där kärleken
som var så verklig,
bara en metod
att bringa form
ur det subatomära svävandet

Men jag vill ändå resa till Baltimore
och lägga en sten från Nyköping,
ja, från Lindbacke,
på Judys gravsten:

Ett skådespel
mot bleka skyar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-09 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP