Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Allt går igen…

Allt går igen

Finns där
att begrunda

Födelse
och död

I en
och samma
runda

Sånt är livet
och döden

Visst vet vi
väl det

Ändå vill vi
inte riktigt se

Livet och dödens
cirkelgång

Som kretsar kring
en och samma

evighetssång



















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-09 20:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det blev så läskigt,,läste cirkelsåg istället för cirkelgång... Ja det blev vid andra läsningen,,när jag slutat skratta en text som fastnade direkt, av två skäl. Den är universell och den har ett språk som tar tag! Tack!
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP