Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen terapi

så dålig
psykologen
avböjde




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-10-09 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73