Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Ruinen" mellan Rådasjön och säteriet, en konstruktion från 1830-talet som jag inte visste finns. Bilden visar blott en del ur... som påminner om en trappa. Tillika inspirerad av Söderkvists poesi kring ruiner.


Tröskel #37 : Råda Ruin

 

 

 

Ruin mitt i skog

 

uppbyggd genom fantasi

 

lämnar reellt spår

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-09 23:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Utmärkt känsla, tror att du skulle gilla Gustav III:s ofullbordade bygge i Hagaparken. Makalösa källargångar, murade och allting, mitt i dagen. Hmm... den borde jag nog ta upp i diktsamlingen.
2021-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Hellre än spår av urin ruin en känns, annars före skog nässlor så bränns, ej om hösten ännu helt kallt, utan varm rock eller jacka det är allt, fina upplevelser i väder kring där ränns...



(Spring, Forrest, Spring, våren lockar med sin närhet snart nog...)
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP