Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Belysande.


Klargörande


jag är inte ett förtydligande
inte heller alla svaren
på dina frågor

jag är
bara jag

se mig igenom
och ta mig inte bittert
som medicin du inte litar på.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-10 00:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket klargörande! Bra! :)
2021-10-11

  AiA Maria den fria


Klar-syn


SOL!

Tack!
2021-10-11

  Ulf Carlsson VIP
Viktig upplysning som en grafisk bild i tre meningar med en punkt.
Fin liknelse i slutraden.
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen