Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra Halvlek

Andra halvleken är svår,
trots att somliga påstår
att de mycket bättre mår.
Är man över femtio år...
endast slutet återstår.
Hösten följs av varje vår.

Det allt klarare framgår,
när man ser sitt gråa hår.
Som en mumie framstår.
Åren gör att man förstår
att tiden inte alls köpslår.
Ty alla ned i graven går.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-10 05:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ajdå, här var det inte direkt positivismens anda som härskade, väl infångad känsla av uppgivenhet och livsrealism
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP