Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande ström

vinden stryker milt i själ och kött

okända människor talar så mycket 

betänker deras fyr deras bråk 

som en uråldrig fe vaktar jag deras o ro

dom stora rusen i morgon solens dimma

här sitter den första stjärnan 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-17 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP