Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Gautama såg


Magda Gad ser
det Gautama Buddha såg

I Söndagsintervjun
svämmar hon mina ögon
med tårar,
fyller mina öron
med mina snyftningar,
vilda, oregerliga,
och jag hör mig själv yla,
besatt av allt levandes lidande,
hopkrupen
under Martin Wicklins frågor,
Magda Gads berättelser,
och P1 är mig Bodhiträdet
under vilket prinsen satt

Magda Gad ser
det Gautama Buddha såg

och bakom henne
står Nils Horner




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-10-10 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP