Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre korta meningar

Hajar du?
Ja han torskade igår.
Va inte en sån lipsill...




Bunden vers av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-10 09:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klockrent!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP