Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha tacokvällar på torsdagar

Jag vill inte ha tacokvällar på torsdagar,
eller idol på fredagar. Jag vill inte dricka bort
mina lördagar och ha ångest när söndagen
kommer på besök.

Jag vill inte muttra och "så blev det måndag igen"
och snälla älskling pussa mig inte automatiskt på
tisdagen och fråga vad jag vill ha till middag, låtsas
inte som att du faktiskt bryr dig om min dag.

Nej, jag vill inte äta middag framför teven på en onsdag och
glädjas åt att det är faktiskt lillördag. Jag vill inte ha småprat
mellan Netflix serierna och övertyga mig själv att det är
någon slags form av kommunikation.

nej jag vill inte ha tacokvällar på torsdagar
för i mellan åt är det faktiskt riktigt ljuvligt
med entrecôte och en passionerad kyss på en
helt vanlig torsdag kväll.







Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-10 09:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bort med slentrian o tristess - fram för elegans och härligheter!

Bara det bästa bör du få, alltid.
2021-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ha torsdagar.

2021-10-10

    Sefarge VIP
Viktig skrift!
Avbrott från monotona
ångest-ritualer kan kännas
Befriande . ..
Har ej tittar på "Kalle-Ankas
Jul" och skapat helt egna jul
-traditioner sen 20år. ..
Mår så braa för det!
;)

2021-10-10

  Mats Edin VIP
Sköna perspektiv
2021-10-10

  SatansSon VIP
den här tycker
jag var bra.
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP