Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig


Utan dig är sorgen mitt blod

Utan dig tystnar mina ord

Utan dig är natthimlen röd

Utan dig är kärleken död






Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-10 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP