Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storytelling

Min story
Vem jag är
I mina ögon

Det kalla vattnet som
Rinner från taket och
Bildar en spretande arm av is
Längre och längre med tiden

I spegeln ser jag ett skal som
Gömmer den som är och
Låter mig vandra gatorna fram inkognito
Hängnar in det som inte kan inhängnas

Mitt fula
Mitt vackra
Min kraft och
Min svaghet
Allt du älskar och hatar
Men inte får se

Med precision presenterat
Censurerat
Tillrättalagt
För dig

Så att min existens inte skär sig med färgen på väggarna
Med din perception
Med din presentation

Så att våra redigerade upplagor kan mötas
Utan att kränkas av varandra




Fri vers av amarcord
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-10 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord