Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fan blir gammal blir han religiös


Tänk att fan som gammal

plötsligt blir religiös.

Skamfullt lägger fram all

synd som var ändlös.

Den smärta han åsamkat

ska botgöras med gott,

När samvetet väl bankat,

för att sona sina brott!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-10 12:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, huga ligen!
2021-10-10

  alicja lappalainen VIP
Bättre sent än aldrig;)
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP