Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


även jag sitter i denna obärmhärtliga tiden - väljer du mig?


vill hem ...

egentligen vill jag gå hem, 

men men

var är jag nu ? ? ?

säg det min gode vän....

Kom med mig

så hittar vi hem...

Kram!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-10 15:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
härlig i sin korthet
2021-10-12

  Maria Sundelin VIP
Tankar till dig
Kramar
2021-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
härlig bild av gemenskap - tack för den :-) !
2021-10-10

  Blomma-Stjärna VIP
tillsammans hittar vi hem
och känner oss under tiden
stundtals hemma!
2021-10-10

  Eva Helene VIP
Jaa, tillsammans så kan vi hitta hem!
2021-10-10

  Bibbi VIP
Wow!
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP