Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... --->>> se min utställning


NÄR DU KOMMIT

 

 

 

 

 

när du kommit

en bit på väg hem 

fann du alltet 

komma seglande emot

det var

"Inget" och "Tomheten"

som puttade det emot dig

det var skuggan 

av motsatser

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-11 12:10



Bookmark and Share


  Koloristen
Kontemplativt. Något att återkomma till och meditera över.
2021-10-12

  Kajan VIP
Intressant text som jag gillar.
2021-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd dikt som ger funderingar!
2021-10-11

  ULJO
Tänkvärt
2021-10-11

  AiA Maria den fria


Polariteter skapar helhet!

Tack!

o tack även för ljuvlig bild till:)
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP