Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango mellan husen


Varje blad
ska släppa taget
och falla

Inte alla på en gång
Men några i taget

Falla ner
mot de redan fallna

Rulla över
parkeringens asfalt

Dansa sin knastertorra
spöklikt ödsliga tango
mellan husen

I väntan på att de som
fortfarande klamrar
sig fast vid varje gren
ska falla




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-10 17:36



Bookmark and Share


  ULJO
Alla ska de falla för oss i en höstiga tango.
2021-10-11

    Lena Staaf VIP
Fallna tangohjältar. Inget kan rädda dem!
2021-10-10

  Solstrale VIP
Ett fasligt bortfall... Ja tangouppvisning av rang att kolla på särskilt de röda löven, mer som flamenco stundom mellan höghusen... Fint skaldat!
2021-10-10

  Kungskobran VIP
Fritt fall
i alla fall
2021-10-10

  Peter Olausson VIP
Vackert i allt sitt vemod!
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP