Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en sexualkapitalist.

Jag är en sexualkapitalist
Ja visst!

Jag vill bara konsumera mera
Masturbera mera
Kopulera mera

Äntligen är jag tillbaka i mitt sexuella element
Det som länge varit bortglömt
Bubblar åter igen under ytan

I min hjärna har fantasin inga gränser
Rörelserna sitter fortfarande i mina händer
Fingrarna dansar lika bekant som då
Över en fitta som är drypande våt






Fri vers av Sofiisenasa
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-10 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha, kul, innehålls rik och full med positiv livslust!
2021-10-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
Olala - här var det en text man ej kunde annat än gilla stort, med ränta.

Må du vara rik!
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa