Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att få inkomster istället för bidrag behöver Staten gå in och ge alla som vill i utvecklings områden, en ny sorts anställning, men vill regeringen verkligen att de ska få alla rättigheter som en anställning innebär?


Tala klarspråk till de-utsatta.

Det finns så mycket forskning om hur människan ska rädda Jorden, så det kanske räcker om riksdagens partier tillsammans, verkligen börjar utbilda "Det Svenska Folket i detta.

Vad har gått fel när elever strejkar, de
känner att de har förlorat sin framtid?

Är det detta intresse som
för framtiden, orsakar håltimmarna?

Eller finns det något underliggande?

Upplysning, en otvungen form av utbildning..

En upplyst människa får inget arbete
det finns ingen utbildning som ger en
något intyg eller betyg för den här inlärningen.

Kanske det också kostar för mycket för Sverige.

Att lära ut till "Det Svenska Folket, är det rasistiskt?

Rasistiskt?

Ja, att vissa personer känner sig träffade.

Nej, vi måste bli..

Bli, vadå?

Enade!?

Oh, gud så får ni inte säga, då kallas ni för de-bruna!

Men se, alla håltimmar som medborgarna får bidrag för
är det bättre, eller vill vi skapa nya "Sverige i Miniatyr"?

Uppgift:

En träskiva med kanter med sand i där placeras
alla innovationer gjorda i olika material med en
text till som står stadigt som en flagga gjuten i..

Fast det är ingen riktig flagga, det är en förklaring.

Och håltimmen med bidrag, har gjort oss till vad?

Till, Idioter!?

(Nu förstår jag om ingen fattar texten)

Jag söker en känsla, ett svar på en fråga...

Hur oroliga ska vi outbildade i samhället känna oss?

Tänk på de-upplysta i samhället
som inte ges något erkännande..

Som inte kan använda kunskapen från sandlådan

och däri tvingas fortsätta ta emot alla nödvändiga

bidrag från Sveriges vänner som älskar den Lagen.

Migration i det Svenska samhället, finns på tre plan.

Och så säger dom att vi får all utbildning vi behöver.?

Eller inte.?

Den här Dialogen, är en idé och välgenomtänkt
att vara med i showen i ett "Sverige i Miniatyr".

Men också,

Hur vill du fylla hål timmarna...

(Bara för vuxna)

Regeringen vet allt vad ni håller på med i det mörka.

(Bara för vuxna)

Det finns så mycket forskning om hur människan ska rädda Jorden, så det kanske räcker om riksdagens partier tillsammans, börjar utbilda "Det Svenska Folket i detta.

Men först måste de-upplysta utbilda regeringen.

Men vi får ju inget erkännande, ingen prövning.

Ja, de lyssnar ju inte på oss!

"Gå med i ett parti, driv frågan"

Vem orkar!?

(Sen ser vi hur de sitter uppgivna och det blir tyst.)

"Dom fattar ingenting" står skrivet på den vita servetten.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-10 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP